Főoldal » Márkaválasztó

Márkák

Plush Puppy

A Plush Puppy egy nemzetközileg elismert kutyakozmetikai termékeket gyártó ausztrál cég, amely több mint 20 éve értékesít kiváló minőségű termékeket kiállítási kutyák részére. Ha Ön is kiállítási kutyákkal foglalkozik (tenyésztőként/tulajdonosként/kozmetikusként), akkor tisztában van azzal, hogy ha a kiállítási élmezőnyhöz akar tartozni, akkor a kutyákat folyamatosan kimagasló szőrkondícióban kell tartani. A Plush Puppy termékek ebben lehetnek segítségére, mivel ezeket a kozmetikumokat kifejezetten azért fejlesztették ki, hogy biztosítsa kutyája számára azt a bizonyos pluszt, amely a kiállítási sikerekhez szükséges.

A termékek Cheryl Le Court formulái, receptjei alapján készülnek. Cheryl és Jon Le Court világhírűek a fodrászati szakértelmükről és az általuk hosszú évek óta gyártott és értékesített hajápolási termékek az egész világon ismertek és elismertek. A kutya kiállítások világában is már több, mint 20 éve tevékenykednek, és Cheryl rájött, hogy a kiállítási győzelemhez szükséges plusz elérése érdekében speciális szőrápolási termékekre van szükség. Ezeket a termékeket használják a saját, nagyon sikeres nemzetközi kiállítási karrierrel rendelkező szibériai husky-jaik is.

A világ legsikeresebb kiállítási kutyái közül nagyon sokat Plush Puppy termékekkel készítenek fel a kiállításokra, és a Plush Puppy termékeket használó sikeres tenyésztők, kiállítók, kozmetikusok, handlerek száma fokozatosan növekszik.

A kimagasló minőségű Plush Puppy termékek nagyon hatékonyak, így különösen alkalmasak a kutyák kiállítási felkészítésére és a kiállítások közötti időszakokban történő ápolására, valamint minden kiemelkedően jól tartott kutya számára. A Plush Puppy szélés termék skálával rendelkezik, így a legtöbb ápolási célra, szőrápolással kapcsolatos kérdésre, szőrproblémára megoldást nyújt.

A Plush Puppy termékek természetes, környezetbarát, laboratóriumban tesztelt összetevőket tartalmaznak. A termékek nem tartalmaznak olyan öszetevőt, amelyeket állatokon teszteltek. A termékek összetevői a szőr mellett a bőrre is nagyon jó hatással vannak, hipoallergének, ezért kölykök és a legtöbb bőr problémával rendelkező kutya esetében is alkalmazhatók.